Ricinos aliejus (nerafinuotas, šalto spaudimo)

  • Kodas: SKU#143393879988889531
    1319
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Gracefruit Ltd (Didžioji Britanija)

    RICINOS ALIEJUS (NERAFINUOTAS, ŠALTO SPAUDIMO)

    Kilmės šalis: Indija

    RICINUS COMMUNIS

    Ypatingai didelė (apie 90%) ricinolio rūgšties (omega-9) koncentracija Ricinos aliejuje suteikia šiam aliejui priešuždegiminių savybių, padedančių kovoti su bakterijomis, sukeliančiomis aknę. Giliai įsiskverbiantis ricinos aliejus gali padėti atsikratyti aknės ir jos sukeliamų nemalonumų. Ricinos aliejus idealiai tinka odos drėkinimui dėl savo aukštos riebalų rūgščių koncentracijos. Odos problemos, tokios kaip aknė, sausa oda, strijų žymės gali būti palengvinamos ir net išgydomos ricinos aliejaus pagalba. Ricinos aliejus visame pasaulyje jau daugelį amžių žinomas dėl savo naudos plaukų priežiūroje - Omega-6, nepakeičiamos riebalų rūgštys, atsakingos už sveikus plaukus, suteikia ricinų aliejui plaukų augimą skatinančių, kraujo apytaką greitinančių savybių.

     

    RICINOS ALIEJAUS NAUDA:

    • Švelnina ir jaunina odą
    • Padeda išvengti įvairių odos infekcijų
    • Stimuliuoja plaukų augimą
    • Greitina kraujo apytaką
    • Naikina ir apsaugo nuo pleiskanų
    • Stimuliuoja kolageno ir elastino gamybą
    • Tobula priemonė strijų žymėms gydyti
    • Tinka kaip dezinfekcinė priemonė atviroms žaizdoms
    • Rūpinasi išsišakojusiais plaukų galiukais
    • Stabdo plaukų lūžinėjimą
    • Maitina ir drėkina plaukus
    • Storina antakių ir blakstienų plaukus, skatina jų greitą augimą
    • Naudojamas kaip masažo aliejus padeda palengvinti sąnarių skausmą, nervų uždegimą, raumenų skausmus
       

    RICINOS ALIEJAUS NAUDOJIMAS:

    PLAUKAI - naudokite kaip kondicionierių, arba įpilkite į plaukų šampūną.
    ODA - naudokite nedidelį kiekį po vonios ar dušo and drėgnos odos.
    NAGAI - įmasažuokite nedidelį kiekį aliejaus į nagus ir odeles.

    Ypatingai rekomenduojamas plaukų , blakstienų, antakių priežiūrai, aliejukas padeda atgaivinti pažeistas blakstienas nuo kasdienio tušo naudojimo, ar antakius nuo cheminių dažymų. Jei Jums slenka plaukai ir norite atsiauginti ilgus sveikius plaukus, tiesiog įtrinkite plaukų šaknis ricinos aliejumi ir po kelių valandų gerai išplaukite galvą šampūnu . Arba kas vakarą palepinkite savo blakstienas šiuo aliejumi ir turesite tankesnes ir ilgesnes blakstienas.

    Aliejus taip pat naudojamas makiažui valyti.

    Efektyviai naikina raukšleles aplink akis ir lūpas , masažas su šiltu aliejumi padės atgaivnti paakių odą , jis nedirgina jautrios odos , gerai maitina ir palaiko odos drėgmę . 

    Komentuoti gali tik prisijungę vartotojai
  • Jus taip pat gali dominti

    pop lt
    Saldžiųjų apelsinų eterinis aliejus
    Kodas: SKU#143394000478506171

     Šis aliejus veikia kaip antidepresantas, tonizuoja, gerina nuotaiką, skatina virškinimą bei švelniai ramina.  

    Kaina nuo 399
    pop lt
    Levandų eterinis aliejus
    Kodas: SKU#143393972876293071

    Levandų eterinis aliejus - vienas iš įvairiapusiškiausių eterinių aliejų, išgaunamas garų distiliacijos metodu iš žiedų. Levandų eterinis aliejus turi daugybę naudingų savybių 

    Kaina nuo 499
    pop lt
    Simondsijų (jojoba) aliejus (nerafinuotas, šalto spaudimo)
    Kodas: SKU#143393618134019191

    Bekvapis, auksinis jojobos aliejus, nepaisant pavadinimo, iš tiesų dėl savo ypatingos konsistencijos yra ne aliejus, o skystas vaškas.  

    Kaina nuo 911
    Emulsinis vaškas
    Kodas: SKU#143394210829880751

    Emulsinis vaškas yra pagamintas iš augalinių riebalų rūgščių. Tai vienas populiariausių emulsiklių, naudojamų kosmetikos bei žvakių gamyboje. 

    Kaina nuo 599
    Organiškas šaltalankių aliejus (šalto spaudimo, nerafinuotas)
    Kodas: SKU#143393511627022811

    Stebuklingąja uoga”, Pilnavertiškiausiu vaisiu žemėje”, “grožio uoga”, “šventuoju Himalajų vaisiumi” pramintas šaltalankis - jau daugybę metų itin vertinamas gamtos turtas. Įspūdinga maistingųjų medžiagų sudėtis...

    Kaina nuo 2208
    Organiškas rožių vanduo (Ecocert)
    Kodas: SKU#143393231887187541

    Rožių vanduo galėtų būti vadinamas tiesiog prieinamesne alternatyva vertingam ir brangiam rožių eteriniam aliejui

    Kaina nuo 992